Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Stor villa i Jels (6630 Rødding), evt. delvist erhverv

Økonomi *

Husleje

8.900,00 kr.

Forbrug

ukendt

Detaljer *

Størrelse
230 m²
Værelser
6 vær.
Indflytning
efter aftale
Lejeperiode
mindst 3 år
Møbleret
Nej
Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Midt i Jels by finder man denne hyggelige villa fra 1913.

Villaen er løbende moderniseret, senest med nyt bad som er etableret i forbindelse med udbuddet af villaen til udleje, men har bevaret stilen fra det oprindelige og er derfor både hyggelig og velfungerende som familiebolig.

Der er flere muligheder for anvendelse af boligen, delvist som erhverv, da huset indeholder et stort lokale som tidligere har fungeret som butik. Der er til denne del af boligen egen indgang direkte fra gaden. Dette rum kan ligeledes finde anvendelse som ungdomsafdeling, gildesal, motionsrum, hobbyafdeling eller lign.

Boligen indeholder en større entré, hvorfra de fleste af stueetagens rum fordeler sig. Et par trin fører op til boligens meget rummelige køkken med plads til spiseafdeling. Køkkenet er 5-6 år gammlet og har god skabs- og bordplads, et amerikaner kle-/fryseskab, opvaskemaskine, konfur, emhætte og integreret ovn. En oval åbning forbinder køkkenet med stuen og fører lys ind i rummene fra flere vinkler. Selve stuen er af en overordentlig god størrelse, med gulvtæppe, og har mange hyggelige vinduer ud mod gadeplan. Fra entréens repos fører en trappe til husets 1. sal som indeholder en størrre repos, et badeværelse med brus og 4 gode værelser i varierende størrelser, alle med tæpper. Der er i alle rum et fint lysindfald.

Til huset hører en garage med elport og et værksted samt en overskuelig have på bagsiden af boligen.

Boligen opvarmes med naturgas.

Jels er en hyggelig mindre by tæt på Rødding omringet af fantastisk smuk natur med skove, søer og stisystemer omkring. i området er der fundet flere oltidsminder og rester af en vikingeborg, ligesom hærvejen går tæt forbi.

Byen har det meste, der er behov for, herunder både skole, daginstuitutioner, hal og fritidsaktiviteter, indkøbsmuligheder, restarant, take away mm. Desuden har Jels et flot og velbesøgt søbad, en friluftscene, hvor der hvert år opføres vikingespil, og en golfbane nord for byen.

Jels er godt beliggende til flere større byer. Herfra er der bl.a. 7 km. til Vojens, 17 km. til Vejen, 26 km. til Kolding og 30 km. til Ribe.

Villaen udlejes snarest for en periode efter nærmere aftale, dog min. 1 år.

Forbrug betales direkte til værkerne.

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Rødding?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Rødding. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.