Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 Værelses lejlighed i Rønne

Økonomi *

Husleje

7.711,39 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
785,00 kr.
- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
7.711,39 kr.
- Depositum
23.134,17 kr.

Detaljer *

Størrelse
95 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 1. december 2020
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Ejendommen er centralt beliggende i Rønne tæt ved bymidten i gåafstand til Rønne Havn og flere uddannelsesinstitutioner. Tre etagers hjørneejendom opført i røde mursten og med hvide vinduer og døre. Ejendommen består af to opgange med i alt 12 lejligheder. Der er et mindre haveanlæg med et dejligt græsareal, og i kælderen er der både cykelrum og vaskeri.

Bemærk

Aconto er fastsat ud fra forrige lejers forbrug.Der tages forbehold for fejl og evt. lejereguleringer siden annoncens publicering.

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Rønne?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Rønne. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.