Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

7 værelses villa - Sankt Laurentii Vej, 4000 Roskilde

Økonomi *

Husleje

35.000,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme

ukendt

- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse
3.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
405 m²
Værelser
7 vær.
Indflytning
efter aftale
Lejeperiode
2 år - 3 år
Møbleret
Nej
Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
I mere end 100 år har denne prægtige murermestervilla ligget for enden af Sankt Laurentii Vej i Roskilde og tilbudt rummelige, herskabelige rammer med kig til Roskilde Domkirke mod syd og til Roskilde Fjord og Byparken mod nord. Byparken ligger små 50 meter fra matriklen og kan nås via en lille sti fra vejen.

Ejendommen undergik i 2007 og 2008 en grundig modernisering, så alt står flot og velholdt – og fuldstændig klar til indflytning. Der blev blandt andet lavet nyt tag, efterisoleret og lagt ny el og nye vandrør, ligesom alle mindre skader blev udbedret med nøje øje for stedets oprindelige udtryk. Der er lagt omfangsdræn og isolering af kælder væggene både ude og indefra samt hulmurs isoleret på alle andre etager. Yderligere er der nye kloakker samt en helt ny garage og terrasse fra 2009

Det betyder, at man fra vindfanget kan træde direkte ind i en bolig, der på mange måder ser ud på nøjagtigt samme måde, som den gjorde, da den blev opført i 1906. Her er mere end tre meter til loftet, hvor man kan se en nydelig stuk, mens gulvet udgøres af massive træplanker.

Dørene i stueplan og på første sal kan ligeledes dateres mange år tilbage i tiden, og det samme kan det vitrineskab, som hænger på væggen i spisestuen. Det har hængt der, siden huset blev bygget. Alle vinduerne på nær et gammelt koøje i trappeopgangen er desuden fra 2008 og speciallavet til huset. Resultatet er en flot og komfortabel bolig, som emmer af historisk charme.

Det er ikke kun indeni, det tydeligt fremgår, hvor meget omtanke og kærlighed, der er lagt i ejendommen. Udefra vidner villaen om den gode, grundige byggeskik, som prægede de herskabelige ejendomme i starten af det forrige århundrede med fine ornamenter, hvælvede palævinduer og et elegant mansardtag. Taget blev i 2008 beklædt med nye, sortglaserede teglsten fra Tyskland, som minder om de originale sten.

Mange stemningsfulde kvadratmeter

Der har i sin tid været rigtig god plads til både herskab og tjenestefolk – noget som i dag kan komme den store familie til gode. Boligen tæller 270 kvadratmeter, som fordeler sig over to fulde plan, og dertil kommer et meget anvendeligt loftsrum med plankegulv, loft til kip, ovenlysvinduer og højt til loftet. Her er ligeledes en kælder på 135 kvadratmeter og en garage 35 kvadratmeter.

Også kælderen fik en grundig omgang i 2008. Kælderen er udgravet, så der efter 60 cm isolering er 230 cm til loftet. Den har egen indgang, et godt indeklima og gulvvarme over det hele. Med vaskerum, vinkælder og fire store disponible rum er anvendelsesmulighederne mange.

Det er dog ikke alt, der står fuldstændig som i 1906. Køkkenet er eksempelvis fra Hansen Køkken og er holdt i amerikansk valnød med en stilfuld, smal bordplade i rusfrit stål. I master bedroom og bibliotek er der indbygningsskabe fra Simonsen og Czechura, og i opholdsstuen står en svensk kakkelovn, der ganske vist ser ældre ud, men som er moderne og yderst effektiv.

Eftertragtet kvarter med gode skoler

Det er generelt tilfældet for de mere moderne tilføjelser, at de fremstår tidløse i udtrykket. Det gælder også på førstesalens to badeværelser. På etagen ligger ligeledes husets fire rummelige værelser. Særligt det lækre master bedroom er værd at fremhæve med sydvendt terrasse, kig til domkirken og et tilhørende badeværelse med badekar, muret bruseniche og et skab, hvorfra en vasketøjsskakt gør, at tøjet kan sendes direkte ned i kælderens vaskerum.

Stueplan er indrettet med indgangshall, biblioteket og hele tre sammenhængende stuer, hvoraf én kan bruges som ekstra værelse, og en anden har åben forbindelse til køkkenet samt direkte udgang til en solrig terrasse i haven. Her kan maden let bæres ud og indtages under åben himmel.

Haven er pænt anlagt med en åben plæne og flere store, gamle træer samt en tæt hæk. Der er en ugeneret hyggekrog på chaussestenene ved siden af terrassen, mens man på terrassen kan sidde let hævet over plænen og skue ned langs vejen i det gamle, eftertragtede kvarter. Her er fred, ro og kort gåafstand til alle hverdagens fornødenheder – samt til to af byens bedste skoler.

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Roskilde?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Roskilde. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.