Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses - Rugaarden, 8680 Ry

Økonomi *

Husleje

7.000,00 kr.

Forbrug
607,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
7.000,00 kr.
- Depositum
21.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
56 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
fra d. 1. juni 2021
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Balancen - bæredygtig bofællesskab i skønneste natur

TYPE A boligerne er reserveret/udlejet. Kontakt os, hvis I ønsker at komme på venteliste til TYPE A.

Boligerne i Balancen er tegnet som base for et aktivt og udadvendt liv, hvor man prioriterer at have lidt færre private kvadratmetre for til gengæld at få adgang til de godt 300 m² fælles faciliteter, som man deler med de andre beboere. Balancen er et bofællesskab for voksne mennesker over 50, der ønsker at bo og leve bæredygtigt midt i den skønneste natur.

Boligtype A er en velindrettet 2 værelses bolig på 56 kvm. Det første du møder, når du træder ind ad døren, er en mindre entré som fører dig tilbadeværelset eller direkte ud i det store lyse køkken-alrum. Her har du et dejligt lystkøkken. Der er højt til loftet og et godt lysindfald fra de store vinduespartier, hvilket skaber en stor rumlig fornemmelse. I forbindelse med alrummet har man et soveværelse med en skydedør, der gør at værelset både kan lukkes af og åbnes op som en del af alrummet. Lejligheden har udgang til en skøn terrasse med plads til bord, stole og plantekrukker.

Boligerne er bygget i træ og har et fantastisk dagslys. Køkkenerne er bæredygtige designkøkkener fra Rotpunkt, der er en C0² neutral køkkenproducent. Alle boliger er i stueplan og har en privat terrasse og en niche ved hoveddøren, hvor man kan have potter, planter eller en lille bænk ud mod det grønne gårdrum.

Boligerne ligger samlet i små klynger omkring et centralt strøg. Her ligger fælleshuset med spisekøkken, atelier og værksted, gæsteværelser og kontor og et orangeri. Mellem husene indbyder små grønne oaser til at trække livet udenfor, og langs med bebyggelsen får vilde blomster og urter plads til at udfolde sig.

Balancen ligger i Kildebjerg Ry i naturskønne omgivelser lige ved golfbane med 27 huller, sansepark og ridestier. Man er tæt på centrum af Ry og har overkommelig transporttid til oplevelser eller job i Aarhus, Silkeborg eller Skanderborg.

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Ry?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Ry. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.