Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

5 værelses lejlighed - Vimmerbyvej, 8600 Silkeborg

Økonomi *

Husleje

10.800,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
32.400,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
135 m²
Værelser
5 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Gennemlyst køkken-alrum i åben forbindelse med stuen

I midten af lejligheden har du et køkken-alrum, hvor der er god plads til både spisebord og sofaarrangement til hele familien. Køkkenet er indrettet så hele familien samles om madlavningen. Her er lyst og indbydende med store vinduespartier og god plads.

Fire store værelser

Lejligheden har fire store værelser med faste skabe. Værelserne er fordelt, så to værelser ligger med adgang fra bryggerset, mens de øvrige to har adgang via køkken-alrummet.

Funktionelt bryggers

Lejligheden har et stort bryggers, hvor der er mulighed for at klare vasketøjet. Her er nemlig vaskemaskine og tørretumbler, håndvask og plads til opbevaring af overtøj.

Mulighed for at sidde ude

Denne lejlighedstype findes både på 1. sal og i stueplan. På 1. sal er der trapperepos, du kan bruge som altan, og i stueplanslejlighederne er der terrasse bag boligen.

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Silkeborg?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Silkeborg. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.