Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Østre Alle, 6900 Skjern

Økonomi *

Husleje

6.456,00 kr.

Forbrug
1.180,00 kr.
Indskud
18.300,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
100 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Information om afdelingen
Skjern ligger på den østlige side af Ringkøbing Fjord. Der er ca. 45 km til Herning og ca. 25 km til Ringkøbing. Skjern har knap 8.000 indbyggere.
Skjern og omegnen byder på mangfoldige muligheder for shopping i et spændende handelsmiljø, en perlerække af spændende attraktioner, seværdigheder og udflugtsmål.
Skjerns kulturcenter har mange arrangementer i løbet af året.
Der er flere pasningsmuligheder i byen og to folkeskoler, hvor Amagerskolen ligger ved siden af afd. 83 (Amagervej, Klokkebjergevej og Klostervej).
Der er en handelsskole, teknisk gymnasium og teknisk skole i Skjern.
Vælger du at bosætte dig i Skjern, kommer du helt tæt på naturen omkring Skjern Å, som er Danmarks vandrigeste å og Nordeuropas største natur-genopretningsprojekt. Skjern Å danner Danmarks eneste floddelta ved udløbet i Ringkøbing Fjord.
Bosætter du dig i Skjern, kommer du også tæt på ådalen og Skjern Enge, som er udviklet til et spændende rekreativt område med et rigt liv af sjældne dyr, fugle og planter. I området er der blandt andet over 20 km ruter, hvor du kan vandre, løbe eller cykle. I Skjern Ådal kan du også krydse Danmarks to største træhængebroer eller de to selvbetjente trækfærger, der giver adgang til deltaets største ø, hvor vilde heste græsser.

Etagebyggeriet er opført i 1955 og 1957 og boligerne er total renoveret i 2016. Der er elevator i Østre Alle. Alle lejligheder har egen altan og kælderrum. Der er forberedt til vaskemaskine på badeværelset og til opvaskemaskine i køkkenet. Der er mulighed for at leje en garage eller carport.
Der er gode fællesarealer med stor legeplads, og boligerne er beliggende tæt på Skjern Hallen og idrætsanlæg. Der hører et fælleshus med vaskeri til boligerne.
Der er mulighed for at få tv og internet via fibernet fra Skjern Bredbånd eller Waoo.
Boligerne er en del af en afdelingen består af 93 familieboliger.

Husdyr
Husdyr er tilladt i henhold til gældende ordensreglement.
Udgifter ud over huslejen
El betales direkte til værket. Der betales aconto varme, vand og vandafledning til udlejer.

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Skjern?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Skjern. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.