Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed - Skodsborg Strandvej, 2942 Skodsborg

Økonomi *

Husleje

23.900,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
1.770,00 kr.
- Vand
340,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
47.800,00 kr.
- Depositum
71.700,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
134 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Området:
Området er oplagt for naturelskere og livsnydere, der ikke har lyst til at vælge mellem vand eller skov. Bered jer på en tilværelse hvor romantiske gåture langs vandet bliver hverdag, ligesom de varme sommerdage på stranden lige overfor, også bliver det.
Og er du mere til græs og parkhygge, er Skodsborg Strandpark til for dig.
Der går stier direkte ind i Dyrehaven lige bagved den ene af de to bebyggelser. Det er ligeledes et skønt sted til en rask spadseretur, og børn får her den bedste legeplads, der findes. Med skoven så nær ved kan I endvidere følge årstidernes skiften på tætteste hold.
Lejligheden: Lejligheden består af rummelig entre med garderobe, stor og lang opholdsstue med udgang til den store tagterasse med udsigt til Øresund. Pænt køkken med alt i hårde hvidevarer, samt grovkøkken med skabe og vaskesøjle bestående af vaskemaskine og tørretumbler. I det store soveværelse er der god plads og skabsvæg. Der er også to mindre værelser med skabe, som kan benyttes til gæsteværelse eller kontor. Udgang fra to af værelserne til en øst- og vestvendt tagterasse. Hvidt flisebadeværelse med brus og kar, samt et gæstetoilet.
Kællderum haves.
Parkering:
Muligt lige udenfor bygningen

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Skodsborg?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Skodsborg. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.