Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses - Rosenvænget, 8541 Skødstrup

Økonomi *

Husleje

11.880,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
11.880,00 kr.
- Depositum
35.640,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
122 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Akitekttegnet rækkehus i forskudte plan

udlejer har fornøjelsen af at udbyde disse spændende boliger, tegnet af Gudnitz, Krabbe og Vang Arkitekter & Design. Denne velbeliggende grund har tidligere udgjort en rosenplantage, og netop det let skrånende terræn mod syd gør, at bebyggelsen får sit eget flotte og præsentable udtryk. Fra området er der udsigt over Aarhus bugten.

Boligerne ligger særdeles centralt i Skødstrup by, i gåafstand til skolen, indkøb samt offentlig transport i form af busser og letbanen.

Spændende 1½-plans bolig opført som rækkehus. Man bydes velkommen i stor og praktisk hall med garderobe med faste skabe. Her er adgang til stort og rummeligt soveværelse med walk-in samt boligens store badeværelse med vaskesøjle og bruseniche. Fra hall’en fornemmer man den spændende og anderledes bolig, idet der er trapper til enten underetagen eller overetagen.

Underetagen rummer boligens lyse og lækre køkken/alrum med Svane køkken med hvide grebsfri elementer og corian bordplade, god skabsplads samt kvalitets hårde hvidevarer. Her er åben forbindelse til stuen, hvorfra der er udgang til sydvendt flisebelagt terrasse og have.

Overetagen indeholder repos/alrum med ovenlys – det er her oplagt at etablere skrivebord til arbejdsplads mv. Her er 2 gode og rummelige værelser på hver 11 kvm samt badeværelse med bruseniche. Der er fra værelserne fint udsyn over området. Boligen har flotte gulve i ask og selvfølgelig gulvvarme. Der er ligeledes genvexanlæg, hvilket sikrer et godt indeklima.

Boligerne ligger særdeles centralt i Skødstrup by, i gåafstand til skolen, indkøb samt offentlig transport i form af busser og den kommende letbane.

Boligerne er opført i gode gedigne materialer med et moderne udtryk og med et minimum af vedligeholdelse. Hver bolig har to private havearealer. Et mod sydøst, hvor solen kan nydes hele dagen og et mod nordvest, hvor den sidste aftensol kan nydes. I forhaven er der desuden udhus. Haven er anlagt med terrasse, stier, græs og hæk.

Til grundejerforeningen hører desuden skønne, grønne fællesarealer. Til området hører parkeringspladser. Alle boligerne har et lavt energiforbrug, idet boligerne er opført i henhold til krav til boligbyggeri (BR10). Det er muligt at ansøge om tilladelse til husdyr hold i lejemålet.

Billederne er fra tidligere prøvebolig, og således fra en anden bolig end den i annoncen nævnte.

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Skødstrup?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Skødstrup. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.