Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

5 værelses - Rosenvænget, 8541 Skødstrup

Økonomi *

Husleje

11.500,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
11.500,00 kr.
- Depositum
34.500,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
122 m²
Værelser
5 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Skøn arkitektur i godt område

Denne velbeliggende grund har tidligere udgjort en rosenplantage, og netop det let skrånende terræn mod syd gør, at bebyggelsen får sit eget flotte og præsentable udtryk. Fra området er der udsigt over Aarhus bugten.

Boligerne er spændende 2-plans boliger opført som rækkehus. Man bydes velkommen i praktisk entré. Her er adgang til stort og rummeligt toilet. Det er også boligens stueetage der rummer det lyse og lækre køkken/alrum med Svane køkken med hvide grebsfri elementer og corian bordplade, god skabsplads samt kvalitets hårde hvidevarer. Her er åben forbindelse til stuen, hvorfra der er udgang til sydvendt flisebelagt terrasse og have.

Overetagen indeholder repos. Her er 2 gode og rummelige værelser på hver 11 kvm samt badeværelse med bruseniche og vaskesøjle. Der er fra værelserne fint udsyn over området og mod havet. Der er også på boligens 1. sal at man finder soveværelse med stort walk-in. Boligen har flotte gulve i ask og selvfølgelig gulvvarme. Der er ligeledes ventilationsanlæg, hvilket sikrer et godt indeklima.

Boligerne ligger særdeles centralt i Skødstrup by, i gåafstand til skolen, indkøb samt offentlig transport i form af busser og letbanen. Boligerne er opført i gode gedigne materialer med et moderne udtryk og med et minimum af vedligeholdelse. Hver bolig har to private havearealer. Et mod sydøst, hvor solen kan nydes hele dagen og et mod nordvest, hvor den sidste aftensol kan nydes. I forhaven er der desuden udhus. Haven er anlagt med terrasse, stier, rullegræs og plantet hæk. Til området hører desuden skønne, grønne fællesarealer.

Alle boligerne har et lavt energiforbrug, idet boligerne er opført i henhold til de nyeste krav til boligbyggeri (BR10).

Det er muligt at ansøge om tilladelse til husdyr hold i lejemålet.

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Skødstrup?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Skødstrup. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.