Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Nyopført lejlighed i Skovlunde

Økonomi *

Husleje

9.500,00 kr.

Forbrug, heraf:
800,00 kr.
- Varme
500,00 kr.
- Vand
300,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
9.500,00 kr.
- Depositum
28.500,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
71 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
fra d. 1. december 2020
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Drømmer man on en nyopført lejlighed, i hjertet af Skovlunde, hvor bylivet findes lige uden for døren, og grønne områder lige rundt om hjørnet? Så er denne lejlighed det helt rette sted.

Beliggenheden gør det nemt at være en del af Skovlunde bymidte,
med alle de fordele der er ved at bo side om side med restauranter, cafeer, butikker m.m.
S-togs stationen gør det nemt, at komme til og fra byen, hvad enten man skal pendle til og fra job, eller have besøg udefra.
Skovlundes rige foreningsliv, byder på mange forskellige ting, hvad enten man er til teater, sport eller musik.
Der er helt sikkert noget for enhver smag, uanset om man er unge eller ældre.

Lejligheden er bygget med sans for detaljen; funktionalitet og bæredygtighed er blandt nøgleordene for det lyse hjem, som breder sig over 71 kvm.

Der er hvide lofter i alle boligens rum, og der er indlagt gulvvarme overalt – hvilket vil sige badeværelset, soveværelser, entréen, teknikrummet og i det fantastiske åbne køkken-alrum, der centrerer sig midt i boligen og står i lækker kvalitet. Lejligheden kan ligeledes prale af en god loftshøjde og flotte lyse gulve – og der er ligeledes tænkt masser af praktisk skabsplads ind i indretningen.

Som prikken over i'et får I en dagligdag hvor I imidlertid ikke behøver bil til at nå alle hverdagens indslag, da, indkøb, offentlig transport og naturoplevelser alt sammen ligger mindre end 100 meter væk.

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Skovlunde?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Skovlunde. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.