Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses familiebolig - Hovedgaden, 7752 Snedsted

Økonomi *

Husleje

5.450,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud
14.300,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
72 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
fra d. 1. oktober 2020
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Afdelingen ligger centralt i Snedsted med udsigt ud til hovedgaden. Boligerne er opført i 2000 og er i 2 etager. Der er elevator i afdelingen, der gør at afdelingen er handicapvenlig. I boligerne er der komfur, emhætte, ovn og faste garderobeskabe. Der er forberedt til installation af vaskemaskine. Til hver bolig hører et pulterrum, som er placeret i gården, hvor der også er fællesarealer og cykelskur. Der er fællesantenne. El afregnes direkte til leverandøren. A´conto vand og varme betales sammen med huslejen. Det er ikke tilladt at holde husdyr i bebyggelsen. Nuværende beboere må dog gerne beholde de husdyr, der allerede er anskaffet, men må ikke anskaffe sig nye. Kommende beboere må ikke medbringe husdyr.
Husdyrhold er ikke tilladt. Nuværende beboere må dog beholde de husdyr, der allerede er anskaffet, men må ikke anskaffe sig flere. Kommende beboere må ikke medbringe husdyr. Udvendige- eller indvendige specialarbejder som f.eks. udestue, træterrasse, carport, hems og lign. kan risikere at blive fjernet i forbindelse med fraflytningen. Der kan også være indsat opvaskemaskine eller andre installationsgenstande, som ikke er en del af lejemålet.

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Snedsted?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Snedsted. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.