Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Langgade, 4780 Stege

Økonomi *

Husleje

5.567,00 kr.

Forbrug
850,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
5.567,00 kr.
- Depositum
16.701,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
84 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 1. november 2020
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
En totalt gennemrenoveret 3 værelses lejlighed, centralt beliggende i Stege. Lejligheden ligger helt ugenert på første sal og er lys og venlig, med en optimal indretning, og indeholder entre stue med åbent køkken, værelse, soveværelse og brusebadeværelse, med mulighed for installation af vaskemaskine. Lejligheden er blevet totalt gennemrenoveret for få år siden, med bla., nyt køkken, nyt badeværelse, egetræsgulve, mv. En meget velindrettet lejlighed, hvor alle kvadratmeterne er optimalt udnyttet. Til lejligheden er der fælles grønne arealer og eget kælderrum. Lejligheden er beliggende i en ejendom med i alt 4 lejligheder, og med absolut kun rolige beboer på én af Steges hyggeligste gader.

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Stege?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Stege. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.