Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed - Egedal Centret, 3660 Stenløse

Økonomi *

Husleje

11.500,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
11.500,00 kr.
- Depositum
34.500,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
141 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Lejligheden:

Lejligheden er en rummelig og lys 4-værelses med nyere marineblå gulvtæpper i det meste af lejligheden. Køkkenet er dejligt lyst og af hvide elementer, med installeret opvaskemaskine, køle/frys, ovn samt emhætte. Køkkenet ligger i forlængelse af en stuen, som har god mulighed for plads til både sofa- og spisebords arrangement.

Fra stuen er der dobbeltdøre indtil køkkenet, lidt ala en-suite. Derudover er der adgang til de 3 værelser fra stuen og gangen, som er lyse og med god plads til seng og skab mv. Lejlighedens badeværelse byder på seperat brusenische samt god plads til opbevaring.

Kommende lejer gøres særskilt opmærksom på, at der ikke er vaskemaskine eller tørretumbler i lejligheden, og der findes ikke vaskekælder i ejendommen. Dog er der mulighed for installation af vaskemaskine.

Området:

Lejligheden er beliggende i Egedal Centret, med gåafstand til alt hvad hjertet måtte begære. Restauranter, indkøb, shopping, apotek, bager, café mv. er lige inden for rækkevidde. Der er gratis parkering lige ved lejligheden. Stenløse Station er beliggende ca 200 meter fra lejligheden, hvor der kører S-toge ind mod byen.

Alt i alt får du en nyere istandsat lejlighed med flot lysindfald og en rigtig god beliggenhed.

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Stenløse?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Stenløse. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.