Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses familiebolig - Nygårdshave, 9280 Storvorde

Økonomi *

Husleje

7.551,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud
25.500,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
87 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Det betyder også, at du kan nøjes med at stå på venteliste ét sted, hvis du vil bo i Aalborg og omegn.

Gode og velindrettet rækkehuse i hyggeligt landsbymiljø.

Afdelingen består af 15 rækkehuse i 1 og 2 plan.
Boligerne er velegnet for den lille børnefamilie, idet der er skole og dagligvarebutik inden for får hundrede meter samt et godt foreningsliv med mange gode tilbud.

Afdelingen er opført i 2003 i røde teglsten med sorte cementtagsten.
Til hver bolig hører der en nem lille have og et udhus.

Der er faste garderobeskabe i soveværelse, entre og i nogle af værelserne. Der er opsat Invita køkken med glatte låger i vanillafarve samt forberedt for installation af opvaskemaskine og køleskab (max 55 cm bredt). Der er komfur med plader og ovn samt emhætte. Der er ligeledes forberedt installation til vaskemaskine og kondenstørretumbler. Der er lyse klinker i bryggers og badeværelset. I køkken er der linoleumsbelægning. I de øvrige rum er der parketgulve.

Afdelingen er tilsluttet Båndbyernes Antenneforening. Lejer afregner direkte til antenneforeningen.

El afregnes direkte til Energi Nord, Aalborg.
A'c varme betales til udlejer leveret af Naturgas Midt-Nord, Viborg
A'c vand betales til udlejer leveret af Gudumholm Vandværk a'c vandafledningsafgift betales til udlejer leveret af Sejlflod Kommune
Vedligeholdelse af have påhviler lejer. Manglende vedligeholdelse af haven kan efter omstændighederne betragtes som misligholdelse af lejeaftalen. Der forefindes ikke køleskab i lejemålet. Det er tilladt at have et husdyr. Udvendige- eller indvendige specialarbejder som f.eks. udestue, træterrasse, carport, hems og lign. kan risikere at blive fjernet i forbindelse med fraflytningen. Der kan også være indsat opvaskemaskine eller andre installationsgenstande, som ikke er en del af lejemålet.

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Storvorde?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Storvorde. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.