Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses familiebolig - Nygårdshave, 9280 Storvorde

Økonomi *

Husleje

7.551,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud
25.500,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
87 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Velindrettet 3. værelses rækkehus i 2. plan på 90 m2.
Huset er lyst og køkken og bad er holdt i hvide og moderne elementer. Der er afhøvle lyse trægulve. Til boligen hører en nem og overskuelig have, samt redskabsskur.
Afdelingen ligger centralt i Gudumholm, tæt på skole og institution, og indkøbsmuligheder.
Vedligeholdelse af have påhviler lejer. Manglende vedligeholdelse af haven kan efter omstændighederne betragtes som misligholdelse af lejeaftalen. Der forefindes ikke køleskab i lejemålet. Det er tilladt at have et husdyr. Udvendige- eller indvendige specialarbejder som f.eks. udestue, træterrasse, carport, hems og lign. kan risikere at blive fjernet i forbindelse med fraflytningen. Der kan også være indsat opvaskemaskine eller andre installationsgenstande, som ikke er en del af lejemålet.

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Storvorde?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Storvorde. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.