Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Skjeberg Alle, 2630 Taastrup

Økonomi *

Husleje

9.900,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
9.900,00 kr.
- Depositum
29.700,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
73 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Lejligheden
lejligheden fremstår lys, moderne og stilren med matlakeret gulv i eg og et stort og åbent køkken-alrum. køkkenet er hvidt jke design med grå bordplade og sokkel samt energi a++ bosch opvaskemaskine og integreret køleskab og fryser. lejligheden er nem at indrette, så du har rig mulighed for at sætte dit eget personlige præg på dit spritnye hjem. dertil har lejligheden en funktionel ruminddeling, hvor hver en kvadratmeter er udnyttet optimalt og tilpasset en moderne livsstil. badeværelset er stort med plads til armbevægelser og kan rumme en hel familie på en travl hverdagsmorgen. på badeværelset er der desuden installeret gulvvarme, og her finder du både energieffektiv a+++ vaskemaskine og b tørretumbler fra bosch. det er muligt at ansøge om husdyrtilladelse i alle vores lejemål.

Nb: da agerhusene er et nybyggeri, står alle lejemål ikke helt færdigbygget endnu. billederne viser derfor ikke den pågældende lejlighed, men i stedet billeder fra prøveboligen. billedernes formål er at give en fornemmelse af stil og materialevalg. ift. planløsning henviser vi til plantegningen. såfremt byggeprocessen er nået langt nok, kan vi nogle gange fremvise specifikke lejligheder udover blot prøveboligen.

Ejendommen
agerhusene er tegnet af den prisvindende tegnestue danielsen architecture, der altid tager udgangspunkt i beboernes behov. samlet består ejendommen af otte klyngehuse med to grønne gårdrum, samt passager og byrum. dette skaber hyggelige fællesområder, hvor beboere kan mødes til grillhygge og legeaftaler i trygge omgivelser. der er anlagt legeområder til børnene, og som en del af bydelsparken anlægges en fælles boldbane. dertil skabes der opholdsrum, der gør det muligt altid at finde en hyggelig plet, man kan slå sig ned på. alle agerhusenes otte klyngehuse fremstår indbydende med flotte, lyse opgange, der alle byder på elevatorer, der gør det nemt at komme op og ned med f.eks. barnevogne eller indkøbsposer. dertil er udvalgte flader i hvert hus malet hver sin unikke farve, der giver et særligt præg til hver enkelt bygning. alle lejligheder har tilknyttet et privat depotrum til opbevaring, som findes enten i kælderen, i selve boligen eller i et udendørs skur. du finder både bilparkering og overdækket cykelparkering tæt på bygningerne.

Omgivelser
agerhusene har en optimal placering - tæt på høje taastrup station og midt i en aktiv og pulserende by, hvor du har mulighed for at engagere dig i et væld af aktiviteter. med s-toget kan du være på københavns hovedbanegård på bare 12 minutter. derudover er der kort køreafstand til både ring 5 og holbækmotorvejen. høje taastrup er også ideel for dig, der ønsker at være tæt på natur og grønne omgivelser. i kommunen kan du finde op til tre forskellige skove, hvor du kan tage på cykeltur, løbetræne, fiske eller nyde en picnic i det fri. agerhusene ligger kun 600 meter fra city2, hvor du kan shoppe i over 90 forskellige butikker. dertil kommer du til at bo helt tæt på den nye, spændende bydel høje taastrup c, som ligger mellem city2 og høje taastrup station. i området opføres der bl.a. boliger, erhverv, butikker, supermarkeder og caféer, og et grønt, multifunktionelt parkstrøg samler området.

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Taastrup?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Taastrup. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.