Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed - Honningvænget, 8381 Tilst

Økonomi *

Husleje

11.200,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
250,00 kr.
- Vand
500,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
33.600,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
104 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Køkken-alrum og stue

Lejlighedens centrale rum er det store og lyse køkken-alrum, som forbinder både køkken, spiseplads, stue og udgang til privat altan. Her er alle muligheder for, at lejlighedens beboere kan samles over madlavningen, måltiderne eller blot hygge i hverdagen.

Værelser

Lejligheden har et stort og luftigt soveværelse med tre faste garderobeskabe samt plads til en stor dobbeltseng. De to resterende værelser ligger i modsatte ende af boligen, og er oplagte til børneværelser eller evt. kontor.

Badeværelse

Lejlighedens badeværelse er opført i stilrene materialer og er indrettet med toilet, bruseniche, håndvask samt en smart vaskesøjle med egen vaskemaskine og tørretumbler.

Altan

Lejligheden har egen udgang til privat altan, hvor det er muligt at nyde en stund under åben himmel.

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Tilst?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Tilst. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.