Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses familiebolig - Stationsvej, 6360 Tinglev

Økonomi *

Husleje

4.513,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud
9.878,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
63 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Her er beliggenhed og lyse lejligheder i fokus.

Du bor lige i centrum af Tinglev og får en kombination af gode lejligheder og skønne omkringliggende grønne arealer. På arealerne er der lagt op til, at man kan hygge sig ved de opsatte borde og bænkesæt.

Stationen ligger ved siden af afdelingen, og Fakta og Super Brugsen er lige rundt om hjørnet. Skolen ligger også tæt på området.

Boligerne er solide og velholdte, og de nuværende beboere er glade for altanerne, der hører til lejlighederne på første etage.

Lejlighederne er bygget i perioden 1992-1994 og der er elevator til boligerne på 1. sal i Jernbanegade - 30.

Et kælderrum hører til hver bolig.

Lejlighederne er alle udstyret med køle-fryseskab, komfur og emhætte.

ANTENNE: YouSee kan levere signal, men der er frit valg til at vælge signal anden udbyder. Lejer står selv kontakt til udbyder. GULV: I nogle af boligerne kan der være gulve, der knirker. Det er tilladt at have én hund eller én kat. Dog ikke kamphunde, som racerne Amstaff, Bullmastiff, Pitbull Terrier, Tosa Inu eller blandinger deraf.

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Tinglev?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Tinglev. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.