Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

6 værelses hus med udestue - Toftlund

Økonomi *

Husleje

8.250,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
8.250,00 kr.
- Depositum
24.750,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
160 m²
Værelser
5 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
160 kvm hus med have samt en garage. Udlejes pr. 1.10.20. Der er ikke gjort i stand efter de gamle lejer. 8250 kr mdr. Husleje inkl. Aconto Vand og varme. El betaler i direkte til el selskab. 1.5 km til skoler og børnehaver samt indkøb. Huset opvarmes med piller som jeg søger for at købe ind, i skal bare sætte fyret igang og sørge for tanken ikke bliver tom ☺ der er kælderrum samt garage med el carport. Alt ses på billederne, huset bliver malet og køkkenet får nyt gulv, bordplade, helt nyt A+kølefrys og A++opvaskemaskine. 5 soveværelser. En stor stue og udestue med Gulvvarme , 1 gæste wc og 1 wc med bad med plads til vaskemaskine og tørretumbler. Adressen: Gramvej, 6520 Toftlund. Der er også mulighed for at leje et helt ny renoveret lager hvis man ønsker til fx. kontor, opbevaring eller værksted. Ring for fremvisning

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Toftlund?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Toftlund. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.