Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Karin Nellemoses Vej, 2500 Valby

Økonomi *

Husleje

14.500,00 kr.

Forbrug
1.000,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
14.500,00 kr.
- Depositum
43.500,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
85 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Skøn rummelig 3-værelses lejlighed

I det moderne og hyggelige kvarter "Pontoppidanparken", er denne dejlige lejlighed beliggende på 3. sal hvilket gør den meget solrig.

Lejligheden er placeret på 3 sal. Her er to gode soveværelser, som giver mulighed for en god delelejlighed, da værelserne ikke ligger op af hinanden. Yderligere har lejligheden et stort køkken alrum med en god opdeling af både spise-og stueafdeling. Til køkkenet medfølger følgende hårde hvidevarer: komfur, emhætte, ovn, køle/fryseskab og opvaskemaskine. I forbindelse med stuen har lejligheden udgang til en dejlig solrig vestvendt altan. Badeværelset har en god størrelse, samt separat bruseniche og vaskemaskine og tørretumbler.

Lejligheden har god opbevarings mulighed i det medfølgende kælderrum.

Der er mulighed for, at leje en p-plads i ejendommens kælder.

Her er både skole, indkøb og offentlig transport inden for få hundrede meter. Hele området er trukket tilbage fra de store veje, hvilket skaber et yderst børnevenligt område for dem, der ønsker at børnene kan løbe udenfor og lege, men stadig vil være tæt på byen.

Lejligheden er klar til overtagelse: efter aftale
Husdyr er ikke tilladt.

OBS: billederne er fra en lejlighed i samme ejendom.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.