Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Spinderigade, 2500 Valby

Økonomi *

Husleje

14.250,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
1.010,00 kr.
- Vand
320,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
14.250,00 kr.
- Depositum
42.750,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
94 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 15. november 2020
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Området

Lejligheden har en ganske bynær placering i hjertet af Valby, hvor I finder fede butikker, hyggelige spisesteder samt spændende events for børn og voksne. “Spinderiet” er opkaldt efter en gammel bomuldsspinderifabrik, der i sin samtid var en moderne arbejdsplads med travle spinde-piger og effektiv halvmekanisk produktion – men i dag må I nøjes med det eklatante navn. Beliggenheden er i top tæt på skoler, indkøbsmuligheder samt butiksstrøget på Valby Langgade, hvor spændende restauranter og forretninger venter på at blive afprøvet og udforsket. Trods den bynære beliggenhed ligger lejligheden meget ugeneret; I finder ikke en meget bedre adresse i Valby.

Ejendommen

Lejligheden er beliggende i en moderne ejendom fra 2007, hvortil der hører fantastiske fællesområder. Foran bygningen er der fælles gård med græsplæne samt et stort terrasseområde med borde/bænkesæt, der bliver en sand oase midt i det pulserende byliv. Til lejligheden hører der ligeledes en privat terrasse – og det er muligt at tilbygge altan eller fransk altan. I bygningen er der elevator, og hvis I har bil, er der endda mulighed for tilkøb af parkeringsplads i p-huset.

Lejemålet

I bliver de heldige lejere af 94 kvadratmeter, hvor der i samtlige rum er dejligt indfaldslys, store vinduespartier og flotte trægulve. Planløsningen breder sig over to soveværelser, et fint badeværelse med separat bruseniche og vaskemaskine/tørretumbler, samt køkken-alrum og stue i ét, hvilket skaber en skøn og rummelig atmosfære i hjemmet. Køkkenet fremstår i et kvalitetsbevidst design med hvide skabselementer, alle hårdehvidevarer samt en bordplade i træ, der går i perfekt symfoni med gulvene. I stuen er der god plads til både spisekrog og flydersofa, og det er herfra, I får udgang til den vestvendte altan. Der medfølger et kælderrum. Den nutidige stil er yderst fremtrædende fra ende til anden; og I kommer ikke til at mangle noget.

Lejekontrakten er uopsigelig de første 9 måneder og derefter er der de almindelige 3 måneders opsigelsesvarsel.

Vær opmærksom på at udlejer ikke tillader bofællesskaber eller husdyr.

Billederne er illustrationsbilleder.

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Valby?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Valby. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.