Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Stort møbleret værelse

Økonomi *

Husleje

5.500,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
5.500,00 kr.
- Depositum
11.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
20 m²
Værelser
1 vær.
Indflytning
efter aftale
Lejeperiode
indtil 31. marts 2021
Møbleret
Ja
Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Søger du en bolig tæt på KØBENHAVN, så er her en mulighed. Dejligt stort og lyst værelse i stor villa med egen indgang. Møbleret med seng, skrivebord, stol og kommoder til tøj. Adgang til bad/toilet og køkken. Vi deles om køleskabet i køkkenet. Varme, el, vand og wifi og alt forbrug er inklusiv i den månedlige leje. Adgang til have. Busstop inden for kort afstand. Tæt på København og offentlig transport og flere indkøbscentre. Mulighed for forlængelse af lejeperiode. Forventer at du er er ryddelig og rolig.

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Vallensbæk?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Vallensbæk. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.