Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses lejlighed - Sevelvej, 7830 Vinderup

Økonomi *

Husleje

3.995,00 kr.

Forbrug
700,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
11.985,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
65 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
fra d. 1. september 2020
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Total ny renoveret lejlighed fra 2020. Lejligheden er god indrettet med køkken åbent i forbindelse m/stue, soveværelse og badeværelse. Køkkenet er udstyret med komfur, emhætte, kølefrys og opvaskemaskine. Badeværelse med brus. Der er trægulve og lyse lofter i hele lejligheden. Hele ejendommen er med nyere vinduer. Til lejligheden hører fælles gårdhave og cykelskur. Ingen husdyr. Det er muligt at overtage lejligheden før tid.

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Vinderup?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Vinderup. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.