Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - 2830 Virum

Økonomi *

Husleje

9.800,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
29.400,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
88 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 1. september 2020
Lejeperiode
op til 2 år
Møbleret
Ja
Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Fin møbleret lejlighed i Virum.
Lejligheden ligger i velholdt ejendom på 3.sal med dejlig altan ud til fælles grønt område.
Lejligheden er dejlig lys og alle 88 m2 er godt udnyttet. Lejligheden tilbyder stor entre med indbyggede skabe, 1 soveværelse og 2 stuer, hvoraf den ene stue kan aflukkes til et ekstra soveværelse, køkken med spiseplads, pænt flisebadeværelse med brus og kar og vaskemaskine. Fra opholdstue er der udgang til en stor altan.
Fælles p-pladser foran ejendommen.
Området:
Lejligheden ligger midt i Virum med kun 5 minutters gang til Virum Station med direkte tog forbindelse til Købehavn, indkøbscentrum, lægehus/apotek og grønne områder.
Yderligere kan de lokale dagligvarebutikker nås på gåben, så hverdagens indkøb er altså ikke noget I skal bekymre jer om. Der er gode muligheder for et aktivt liv ved at tage ned i den lokale svømmehal eller skoven samt Bagsværd Sø, der kun ligger fire kilometer fra adressen. Virum Gymnasium ligger 5 min. fra lejligheden

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Virum?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Virum. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.