Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses familiebolig - Hovedgaden, 7752 Snedsted

Økonomi *

Husleje

4.945,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud
30.700,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
83 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Denne hyggelige beboelse med 14 familieboliger ligger i centralt i Snedsted.

Alle boliger har egen altan, og mellem boligerne er der anlagt et hyggeligt gårdmiljø. Fra gårdmiljøet er der elevator til de enkelte etager, hvor boligerne er forbundet af en fælles altangang.

Til alle boligerne hører et depotrum.

Boligerne ligger i en by med et rigt handelsliv og her findes dagligvarebutik, bager, skole, pengeinstitut og flere andre detailforretninger.

Boligerne ligger desuden lige ved stationen og busstoppestedet.

Der er ikke langt til grønne områder, sportsplads og legeplads.

Det er ikke tilladt at holde husdyr.
Det er ikke tilladt at holde husdyr. Udvendige- eller indvendige specialarbejder som f.eks. udestue, træterrasse, carport, hems og lign. kan risikere at blive fjernet i forbindelse med fraflytningen. Der kan også være indsat opvaskemaskine eller andre installationsgenstande, som ikke er en del af lejemålet. . Ved denne kontrakts underskrift gives der samtidig samtykke til, at vi registrerer, opbevarer og benytter det af dig/jer oplyste cpr-nummer. Cpr-nummer benyttes til identifikation, eventuel elektronisk ind- og udbetaling til NemKonto og Betalingsservice, samt til elektronisk kommunikation som f.eks. e-Boks.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.