Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Værelse på 12 m2 - Algade, 9000 Aalborg

Økonomi *

Husleje

3.010,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
12.040,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
12 m²
Værelser
1 vær.
Indflytning
fra d. 14. februar 2017
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
11 22 33 44
Email
udlejer@email.dk
Desværre
ingen billeder
Vi søger en fyr/pige til vores bofællesskab i centrum af Aalborg. Da vores nuværende roomie flytter ud søger vi en ny bofælle til at overtage værelset hos os.

Værelset, der står til overtagelse er 12 kva. Værelset er meget lyst, og ligger ud til en gård samt vinduet til en terresse (Der er til fælles brug) Værelset ligger ud til gangen med et andet værelse, hvor de tre resterende ligger ud til stuen.
I lejligheden er der en stor stue med klaver, stort spisebord og masser af rum til at se fjernsyn, spise, hygge med en kop the eller kaffe sammen m.m. Vi har også en terrasse, som vi bruger i årets varme måneder, hvor vi har grøntsager og urter. Hele lejligheden er på 220 kvm. og med en lang gang, entré, to badeværelser, et stort køkken med vaskemaskine og tumbler til fri afbenyttelse.

Prisen er inkl. ALT hvilket vil sige, at både omkostninger til vand, varme, el, stor Stofa tv-pakke og internet er dækket af huslejen.

Om os:
Vi er mellem 22 og 26 år. Line, Joachim og Niclas læser kandidaten i psykologi og Amalie, som læser arkitektur og design.

Vi vil gerne have en, der ikke bare lejer et værelse, men som synes det er fedt at bo sammen 5 mennesker i et fællesskab. Vi har ikke bare værelser men i bofællesskabet kan vi alle lide at hænge ud i køkkenet eller stuen eller læse sammen. Vi kan også lide at spille musik i stuen og få en fyraftensøl sammen i køkkenet. Der skal også være plads til at man kan være sig selv og lukke døren.

Der er en række forpligtelser og rengøring af fællesarealerne som vi roterer en gang ugentligt samt en månedlig betaling til kassen på 50 kr. til vores fælles faste udgifter.

Vi glæder os derfor til at høre fra dig, der også deler lysten til at bo i bofællesskab og hverdagen med os 4 andre. Du må gerne skrive 5-10 linjer om din motivation for at bo her samt hvorfor det lige er dig, der skal være en del af vores fede bofællesskab :)

Indflytningsdatoen er umiddebart sat til d.14 februar. Vi gennemgår ansøgningerne løbende, så få bare sendt afsted.

Bedste hilsner fra os

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for citerede faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål er en anden partner boligportal.


Andre ledige lejeboliger i og omkring Aalborg

Lejlighed beliggende Algade
Husleje:
10.125,-
Størrelse:
130m²
Værelser:
3
2 værelses lejlighed - Boulevarden, 9000 Aalborg
Husleje:
7.175,-
Størrelse:
82m²
Værelser:
2
3 værelses lejlighed - Cortesgyde, 9000 Aalborg
Husleje:
7.512,-
Størrelse:
72m²
Værelser:
3
Lejlighed beliggende Brandstrupsgade
Husleje:
5.764,-
Størrelse:
76m²
Værelser:
3
Vis alle boliger i Aalborg »