Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses familiebolig - Sognefogedvænget, 4970 Rødby

Økonomi *

Husleje

5.587,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud
13.090,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
77 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
VELKOMMEN TIL SOGNEFOGEDVÆNGET- Bo i svensk træhusstil i skøn natur ved Rødby

Boligerne- Lyse boliger med varieret indretning Sognefogedvænget tilbyder to-, til seksrumsboliger, som fremstår lyse med pæne trægulve. Boligerne varierer i indretning. Nogle er med ældre køkken i lyst træ, andre med malede køkkenlåger og andre igen med nyere køkken. Alle køkkener har komfur, emhætte/udtræk og køle-fryseskab. Det er muligt at installere vaskemaskine og opvaskemaskine i køkkenet. Badeværelset varierer ligeledes i stil, hvor nogle er med ældre brune klinke- og fliser og andre med lyse og nyere klinker samt fliser. Der er bad og toilet i alle badeværelser. Værelserne fremstår lyse og indbydende med god skabsplads. Forbrug: Vand er inkl. i huslejen, varme bliver enten opkrævet som et månedligt aconto beløb eller afregnes direkte med forsyningsselskabet og el afregnes direkte med forsyningsselskabet.

Afdelingen
- Svensk træhusstil i grønne omgivelser Sognefogedvænget ligger tæt på Rødbyhavn i naturskønne omgivelser med frit udsyn over åbne marker. Sognefogedvænget, der blev opført i slutningen af 1970’erne og starten af 1980’erne, består af hyggelige bygninger i to plan med i alt 84 boliger. Bygningerne har forskelligfarvede træfacader i ægte svensk træhusstil samt pæne murstensgavle. Vi har dejlige grønne fælles udearealer med en sjov legeplads, hyggelige bordebænkesæt, grillplads, en stor boldbane og en populær petanquebane. Det store fælleshus rummer selskabslokale til fri afbenyttelse samt et fællesvaskeri. Der er yderligere et fællesvaskeri på grunden. Der er gode parkeringsmuligheder samt busforbindelser lige uden for døren.
Nærområdet - Skøn natur og gåafstand til indkøb Sognefogedvænget ligger 5 km fra Rødby og 1 km fra Rødbyhavn, kendt for ferieparken Lalandia og færgelejet Rødby-Puttgarden. Sognefogedvænget ligger i dejlige grønne omgivelser med åbne marker som nabo. Via et velorganiseret stisystem finder du hurtigt og sikkert finder vej til både indkøb, daginstitution, idrætscenter m.m. Den nærmeste skole ligger i Rødby. Der går bus lige uden for døren og tog fra Rødby Færge mod f.eks. København. Derudover ligger afkørslen til motorvejen kun ca. to km fra Sognefogedvænget.

Fleksibel udlejning
Med fleksibel udlejning kan du som boligsøgende kommer længere frem i køen, hvis du opfylder ét eller flere fleksible kriterier. Det betyder, at du kan få en bolig hurtigere, end hvis du står på den normale venteliste.

Nedenstående fleksible kriterier er tilgængelige i denne boliggruppe:

1. Fast arbejde (min 25 timer pr. uge) eller tilknytning til arbejdsmarkedet. Skal dokumenteres ved kopi af ansættelseskontrakt
2. Salg af nuværende bolig. (Parcelhus, andelsbolig, ejerlejlighed osv.) Kopi af mægler aftale
3. Skilsmisse, separation, brudt parforhold (krav om min. 2 års fælles folkeregisteradresse forud for bruddet) Skal dokumenteres ved bopælsattest samt kopi af skilsmissebegæring
4. Personer/familier over 55 år, som bor i kommunen, som i tide ønsker at flytte til en bolig der er mere egnet som ramme om et liv som ældre.
5. Unge under uddannelse. Skal dokumenteres ved kopi af uddannelsesbevis.
6. Personer/familier der ønsker at være tæt på familiemedlemmer (lige linje)
7. Par uden børn der ingen begrænsninger har til boligens størrelse

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.