Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses - Strandhaven, 2665 Vallensbæk Strand

Økonomi *

Husleje

15.500,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme

ukendt

- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse
1.700,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
108 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 1. december 2017
Lejeperiode
op til 2 år
Møbleret
Nej
Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Tæt på Strandparken med en fantastisk strand, havn og masser af naturoplevelser og alligvel også tæt på diverse institutioner og dagligvare indkøb samt nemme transportmuligheder og du er i bil, på cykel på stierne eller med det offentlige. Vallensbæk rummer mange muligheder indenfor sejlsport, golf og andre idrætsgrene.

Så vel inde som ude er her også flere muligheder i det 2 plans rækkehus med en lille hems aller øverst. Du træder ind i et indgangsparti med ovenlysvinduer og garderobe plads inden du møder køkkenalrummet med god skabsplads og rum for et større spisebord. Trappen til 1.salen virker som en naturlig rumdeler da køkkenet åbner mod stuen med også her vinduer fra gulv til loft ud mod den lille have. Imellem køkken og stue ligger et pænt gæstetoilet.

På 1.salen ligger 3 gode værelser alle med skabsplads, højt til loftet og gode indretningsmuligheder om du har brug for kontor eller børneværelser samt et større badeværelse med brus. Kvarteret er virkelig børnevenligt med stille veje, grønne områder og legeplads.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er Nordic Housing, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.