Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Dejlig 4-værelses lejlighed

Økonomi *

Husleje

9.511,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
28.533,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
98 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
fra d. 1. september 2017
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
11 22 33 44
Email
udlejer@email.dk
Dejlig 4-værelses lejlighed
Dejlig 4-værelses lejlighedDejlig 4-værelses lejlighedDejlig 4-værelses lejlighedDejlig 4-værelses lejlighedDejlig 4-værelses lejlighedDejlig 4-værelses lejlighed
Bebyggelsen Strandengen ligger i Bredballe tæt ved Vejle Fjord, hvor der er en god privat badestrand. Der er nem adgang til offentlig transport og indkøbsmulighed, børnehave, skole og sportshal inden for kort afstand. Strandengen består af 36 rækkehuse i to plan. Rækkehusene har 3-4 værelser og er i størrelsen **-*** m2. Boligerne har en flisebelagt sydvendt terrasse, hvorfra der fra flere af boligerne er udsigt til fjorden. Beboerne har adgang til en badebro samt en stor privat strandgrund med mulighed for mange udendørs aktiviteter. Til området ved fjorden er der en privat parkeringsplads med bom for, som kun beboerne har adgang til. Boligerne er alle med køkken i åben forbindelse til stuen. Badeværelserne er rummelige med fliser i brusenichen, samt forsynet med skab og spejl. Badeværelsesgulvene er belagt med klinker. Lejlighederne bliver løbende renoveret ved fraflytning, hvilket betyder at lejlighederne er forskellige i indretningen, og at husleje vil stige ved genudlejning.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er TDC Pensionskasse, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.


Andre ledige lejeboliger i og omkring Vejle

Dejlig 4-værelses lejlighed
Husleje:
9.511,-
Størrelse:
98m²
Værelser:
4
Skøn 4-værelses bolig i Vejle
Husleje:
12.221,-
Størrelse:
108m²
Værelser:
4
Stævnen 33, 3. th.
Husleje:
9.850,-
Størrelse:
99m²
Værelser:
3
Kom tæt på vand og by i smukt byggeri
Husleje:
9.810,-
Størrelse:
112m²
Værelser:
3
Vis alle boliger i Vejle »