Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Dejlig 3-værelses lejlighed i Nordhavn

Økonomi *

Husleje

15.601,75 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
750,00 kr.
- Vand
370,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
15.573,25 kr.
- Depositum
46.719,75 kr.

Detaljer *

Størrelse
102 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 1. juli 2017
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
11 22 33 44
Email
udlejer@email.dk
Dejlig 3-værelses lejlighed i Nordhavn
Dejlig 3-værelses lejlighed i NordhavnDejlig 3-værelses lejlighed i NordhavnDejlig 3-værelses lejlighed i NordhavnDejlig 3-værelses lejlighed i NordhavnDejlig 3-værelses lejlighed i NordhavnDejlig 3-værelses lejlighed i Nordhavn
Marmorbyen er en eksklusiv bebyggelse fra 2015, hvor du bor direkte ved kajkanten med masser af lys, luft og hav, men er stadig tæt på det pulserende liv i City. Bebyggelsen består af 128 boliger med to-, tre- eller fire- værelses lejligheder fra 77 til 150 m². Boligerne er veldisponerede og med et flot, gennemgående lysindfald fra de store vinduespartier. Centralt i boligerne findes store spise- og opholdsarealer med skønne Invita køkkener, hvorfra der er udgang til mindst én altan eller terrasse. Badeværelserne er med lyse klinker, bruseniche, væghængt toilet og vaskesøjle. Ejendommen ligger omkranset af kanalerne på Marmormolen, og via havnepromenaden og de mange trapper langs kanalerne er der direkte adgang til Øresund. Udeområdet byder på mange fælles gårdrum og små grønne oaser, hvor beboere og besøgende kan udfolde sig. Nordhavn, Københavns gamle industrihavn, er i disse år ved at blive omdannet til Københavns nye bydel med et rigt udvalg af boliger, arbejdspladser, institutioner, indkøbssteder og oplevelser. Marmorbyen er en del af Århusgadekvarteret på Østerbro og udvikles som det første område i Nordhavnen. Hvis du ønsker at leje en bolig i Marmorbyen kan du ikke stå i RKI.

Bemærk

Lejemålet overtages vel vedligeholdt. Hvis du ønsker at leje en bolig i Marmorbyen må du ikke være registreret i RKI. Acontoforbruget er fastsat ud fra forrige lejers forbrug. Der tages forbehold for fejl og evt. lejereguleringer siden annoncens publicering.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er DEAS, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.


Andre ledige lejeboliger i og omkring København

Dejlig 3 værelses lejlighed
Husleje:
14.636,-
Størrelse:
95m²
Værelser:
3
Dejlig 3 værelses lejlighed
Husleje:
15.139,-
Størrelse:
98m²
Værelser:
3
Dejlig 4-værelses lejlighed i Nordhavn
Husleje:
20.136,-
Størrelse:
130m²
Værelser:
4
Dejlig 4-værelses lejlighed i Nordhavn
Husleje:
20.679,-
Størrelse:
130m²
Værelser:
4
Vis alle boliger i København »