Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses familiebolig - Skovvej, 8620 Kjellerup

Økonomi *

Husleje

6.111,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
755,00 kr.
- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud
15.495,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
58 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
fra d. 1. oktober 2017
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Boligerne på SkovvejBoligerne ligger centralt i Thorning, som huser et par tusind sjæle. Her er der tryghed ved, at man kender dem man møder, når man køber ind lokalt. På Skovvej ligger fire hyggelige boliger. På badeværelset er der en behagelig gulvvarme under de lysebrune klinker og væggene er beklædt med råhvide fliser. Der er plads til vaskesøjle på badeværelset. Køkkenerne i nr. 2D og 2D holdt i hvid laminat, mens det i nr. 4A og 4B er de oprindelige køkkener i brun trælaminat. I alle værelser er der faste skabe og gulvbelægningen er holdt i massiv bøg. Bortset fra trin ved entrédøren er der ingen dørtrin i boligen, og der er ekstra brede døre.

Afdelingen forsøges solgt, og salget forventes gennemført medio/ultimo 2017. Dette får ingen betydning, da lejerne efterfølgende har samme rettigheder.

Fleksibel udlejning: Pendler

Betingelser:

Personer med arbejde minimum 28 timer om ugen enten i en fast stilling eller en tidsbegrænset stilling af minimun 1 års variged.

Personen har bopæl uden for Silkeborg kommune, mindst 30 km fra arbejdspladsen.

Arbejdspladsen ligger i Silkeborg kommune.

Personen får kortere afstand til arbejdspladsen end fra nuværende bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er Domea, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.