Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses familiebolig - Sognefogedvænget, 4970 Rødby

Lejemålet lader til at være blevet udlejet, og er derfor ikke længere tilgængeligt.

Detaljer *

Husleje
4.204,00 kr.
Størrelse
54 m²
Værelser
2 vær.

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
11 22 33 44
Email
udlejer@email.dk
Boligerne på Sognefogedvænget - Lyse boliger med varieret indretning Sognefogedvænget tilbyder to-, til seksrumsboliger, som fremstår lyse med pæne trægulve. Boligerne varierer i indretning. Nogle er med ældre køkken i lyst træ, andre med malede køkkenlåger og andre igen med nyere køkken. Alle køkkener har komfur, emhætte/udtræk og køle-fryseskab. Det er muligt at installere vaskemaskine og opvaskemaskine i køkkenet. Badeværelset varierer ligeledes i stil, hvor nogle er med ældre brune klinke- og fliser og andre med lyse og nyere klinker samt fliser. Der er bad og toilet i alle badeværelser. Værelserne fremstår lyse og indbydende med god skabsplads. Forbrug: Vand er inkl. i huslejen, varme bliver enten opkrævet som et månedligt aconto beløb eller afregnes direkte med forsyningsselskabet og el afregnes direkte med forsyningsselskabet. Nærområdet - Skøn natur og gåafstand til indkøb Sognefogedvænget ligger 5 km fra Rødby og 1 km fra Rødbyhavn, kendt for ferieparken Lalandia og færgelejet Rødby-Puttgarden. Sognefogedvænget ligger i dejlige grønne omgivelser med åbne marker som nabo. Via et velorganiseret stisystem finder du hurtigt og sikkert finder vej til både indkøb, daginstitution, idrætscenter m.m. Den nærmeste skole ligger i Rødby. Der går bus lige uden for døren og tog fra Rødby Færge mod f.eks. København. Derudover ligger afkørslen til motorvejen kun ca. to km fra Sognefogedvænget.

Fleksibel udlejning:

Fast arbejde (min 25 timer pr. uge) eller tilknytning til arbejdsmarkedet. Skal dokumenteres ved kopi af ansættelskontrakt
Salg af nuværende bolig. (Parcelhus, andelsbolig, ejerlejlighed osv.) Kopi af mægler aftale
Skilsmisse, separation, brudt parforhold (krav om min. 2 års fælles folkeregisteradresse forud for bruddet) Skal dokumenteres ved bopælsattest samt kopi af skilsmissebegæring
Personer/familier over 55 år, som bor i kommunen, som i tide ønsker at flytte til en bolig der er mere egnet som ramme om et liv som ældre.
Unge under uddannelse. Skal dokumenteres ved kopi af uddannelsesbevis.
Personer/familier der ønsker at være tæt på familiemedlemmer (lige linje)
Par uden børn der ingen begrænsninger har til boligens størrelse

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for citerede faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål er Domea.


Andre ledige lejeboliger i og omkring Rødby

6 værelses familiebolig - Sognefogedvænget, 4970 Rødby
Husleje:
7.212,-
Størrelse:
110m²
Værelser:
6
4 værelses familiebolig - Sognefogedvænget, 4970 Rødby
Husleje:
5.551,-
Størrelse:
77m²
Værelser:
4
4 værelses familiebolig - Sognefogedvænget, 4970 Rødby
Husleje:
5.840,-
Størrelse:
77m²
Værelser:
4
4 værelses lejlighed - Sognefogedvænget, 4970 Rødby
Husleje:
4.990,-
Størrelse:
77m²
Værelser:
4
Vis alle boliger i Rødby »