Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Nyopført rækkehus, i familievenligt kvarter

Økonomi *

Husleje

23.000,00 kr.

Forbrug
1.500,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
153 m²
Værelser
5 vær.
Indflytning
efter aftale
Lejeperiode
op til 2 år
Møbleret
Nej
Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
11 22 33 44
Email
udlejer@email.dk
Nyopført rækkehus, i familievenligt kvarter
Nyopført rækkehus, i familievenligt kvarterNyopført rækkehus, i familievenligt kvarterNyopført rækkehus, i familievenligt kvarterNyopført rækkehus, i familievenligt kvarterNyopført rækkehus, i familievenligt kvarterNyopført rækkehus, i familievenligt kvarter
153 m2 rækkehus i tre plan. Fra en lille træterrasse er der direkte adgang til en entré i åben forbindelse med et stort hyggeligt køkken alrum, med god mulighed for at have et stort spisebord. Herfra er adgang til en dejlig terrasse, med skøn grøn udsigt. I stue plan er gæstetoilet. Husets 1. sal består af en stor og lys stue med store vinduespartier samt et stort soveværelse. 2. salen består af 2 gode soveværelser samt et lækkert badeværelse med bruser, vaskemaskine og tørretumbler. Boligen fremstår lys og lækker, med en gennemgående moderne indretning med lyse plankegulve der løber gennem alle værelser. Huset har lysindfald fra de mange vinduer og er meget energivenligt og med gulvvarme. Margretheholm er en del af Christianshavns voldterræn og den naturlige forlængelse af Holmen, med kort gåafstand til Operaen og det hyggelige Christianshavn, samt den idylliske lystbådehavn Lynetten. Alle husene har egen træterrasse både foran og bagved med direkte adgang til store grønne fællesarealer med stier og beplantning.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er Homes and Housing, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.


Andre ledige lejeboliger i og omkring København

3 værelses lejlighed - Amager Strandvej, 2300 København S
Husleje:
14.200,-
Størrelse:
102m²
Værelser:
3
Moderne lys lejlighed med terrasse
Husleje:
15.167,-
Størrelse:
104m²
Værelser:
3
3 værelses lejlighed - 2300 København S
Husleje:
12.500,-
Størrelse:
92m²
Værelser:
3
5 værelses lejlighed - C.F. Møllers Allé, 2300 København S
Husleje:
18.000,-
Størrelse:
123m²
Værelser:
5
Vis alle boliger i København »