Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Roomies søges!

Økonomi *

Husleje

3.246,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
3.246,00 kr.
- Depositum
9.742,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
12 m²
Værelser
1 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Jeg ønsker at leje dette lækre nybyggede rækkehus pr. 1/10-17 & søger andre studerende at dele det med, således vi deler indflytnigspris risiko, og at alle værelser kan udlejes (ifølge loven), kunne det være dig?

Rækkehuset er helt nybygget og ligger i Risskov ca. 5,3 km fra Uni på cykel. Letbanen kører lige ved siden af huset så du kan være i midt byen på ca. 5 min. Rema 1000 bliver bygget lige ved siden af også.
A/C estimeres til ca ** ** ** ** kr. pr. mdr.
Rækkehuset ligger tæt på skønne naturomgivelser.
Da huset er ved at blive bygget har jeg desværre ikke andre billeder end disse.

Jeg hedder Line, er 26 år og skal læse cand.merc. marketing på AU efter sommerferien. Derfor flytter jeg, med min lille hund Coco, til Århus. Han er en lille putte mus og meget legesyg, ellers forstyrre han ikke. Jeg er et natur- og dyre menneske, der går op i en sund livsstil, yoga og meditation, mit studie & mine venner.

Jeg søger 2-3 roomies at dele rækkehuset med. Dit køn og alder er underordnet blot du forstår at holde fællesarealerne og redskaber rene, er ansvarsbevidst og kan holde aftaler. Det er super fedt hvis du er med på noget socialt samvær men en lukket dør skal samtidig også respekteres. Du skal kunne lide hunde og være studerende så vi kan få boligstøtte.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer.