Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Gl. Køge Landevej, 2500 Valby

Økonomi *

Husleje

13.294,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
870,00 kr.
- Vand
430,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
39.882,00 kr.
- Depositum
39.882,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
92 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 1. december 2017
Lejeperiode
mindst 9 måneder
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Brombærparken - nyt byggeri fra 2008 centralt placeret i Valby. Gåafstand til offentlig transport - Ny Ellebjerg St. eller Toftegårds Plads og tæt Valby Parken. Der findes mange indkøbsmuligheder og godt caféliv i Valby. Midt i området er der etableret en stor fælles legeplads. I gården er der etableret gårdmiljø med grønne områder, mindre sandkasse og træer. Der er elevator i ejendommen og stor cykelkælder.

3 værelses lejlighed på 92 kvm. beliggende på 3. sal. Lejligheden rummer entré, køkken alrum, soveværelse med indbygget skabe, værelse, badeværelse, depotrum og solrig vestvendt 4 kvm. stor altan. I lejligheden er der installeret alt i hårde hvidevarer, indbygningsovn, glaskeramisk kogesektion, opvaskemaskine, køle-/fryseskab, vaskemaskine og tørretumbler. Køkkenelementerne er fra Invita, holdt i hvidt med træbordplade. Der er lagt nyafhøvlede lyse trægulve i hele lejligheden. Badeværelset er holdt i grå og hvide nuancer. Lejligheden fremstår ved overdragelsen nyistandsat. Ejendommen har energimærke, og kategori er energimærke C - energimærke kan rekvireres hos udlejer, og udleveres ved indgåelse af lejekontrakt.

Bemærk

3 måneders depositum Husdyr ikke tilladt Lejemålet er uopsigeligt i de første 9 mdr. af lejeperioden. 3 måneders forudbetalt leje

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er Administrea, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.