Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Helt ny 3-værelses lejlighed i Marmorbyen

Økonomi *

Husleje

16.947,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
930,00 kr.
- Vand
465,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
16.947,00 kr.
- Depositum
50.841,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
124 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
11 22 33 44
Email
udlejer@email.dk
Helt ny 3-værelses lejlighed i Marmorbyen
Helt ny 3-værelses lejlighed i MarmorbyenHelt ny 3-værelses lejlighed i MarmorbyenHelt ny 3-værelses lejlighed i MarmorbyenHelt ny 3-værelses lejlighed i MarmorbyenHelt ny 3-værelses lejlighed i MarmorbyenHelt ny 3-værelses lejlighed i Marmorbyen
Marmorbyen er en eksklusiv bebyggelse fra 2016, hvor du bor direkte ved kajkanten med masser af lys, luft og hav, men er stadig tæt på det pulserende liv i City. Bebyggelsen består af 131 boliger med to-, tre- eller fire- værelses lejligheder fra 78 til 151 m². Boligerne er veldisponerede og med et flot, gennemgående lysindfald fra de store vinduespartier. Centralt i boligerne findes store spise- og opholdsarealer med skønne Invita køkkener, hvorfra der er udgang til mindst én altan eller terrasse. Badeværelserne er med lyse klinker, bruseniche, væghængt toilet og vaskesøjle.

Fælleslokalet er placeret i stueplan i blok 14.Ejendommen ligger omkranset af kanalerne på Marmormolen, og via havnepromenaden og de mange trapper langs kanalerne er der direkte adgang til Øresund. Udeområdet byder på mange fælles gårdrum og små grønne oaser, hvor beboere og besøgende kan udfolde sig. Nordhavn, Københavns gamle industrihavn, er i disse år ved at blive omdannet til Københavns nye bydel med et rigt udvalg af boliger, arbejdspladser, institutioner, indkøbssteder og oplevelser. Marmorbyen er en del af Århusgadekvarteret på Østerbro og udvikles som det første område i Nordhavnen.

Vær opmærksom på, at kanalen mod Kalkbrænderihavnsgade bliver først etableret, når byggeriet på nabogrunden er færdigt. Der er ikke nogen tidshorisont på dette. Hvis du ønsker at leje en bolig i Marmorbyen kan du ikke stå i RKI. Læs mere på www.marmorbyen.dkhttp://www.marmorbyen.dk

Bemærk

Forbruget er fastsat ud fra forrige lejers forbrug.  Der tages forbehold for fejl og evt. lejereguleringer siden annoncens publicering.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er DEAS, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.


Andre ledige lejeboliger i og omkring København

Helt ny 3-værelses lejlighed i Marmorbyen
Husleje:
15.042,-
Størrelse:
95m²
Værelser:
3
Helt ny 4-værelses lejlighed i Marmorbyen
Husleje:
19.317,-
Størrelse:
122m²
Værelser:
4
Dejlig 4-værelses lejlighed i Nordhavn
Husleje:
20.789,-
Størrelse:
129m²
Værelser:
4
Dejlig 3-værelses lejlighed i Nordhavn
Husleje:
15.309,-
Størrelse:
94m²
Værelser:
3
Vis alle boliger i København »