Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

7 værelses lejlighed - Sortedam Dossering, 2200 København N

Økonomi *

Husleje

35.000,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
2.000,00 kr.
- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
105.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
211 m²
Værelser
7 vær.
Indflytning
efter aftale
Lejeperiode
2 år - 3 år
Møbleret
Nej
Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Der findes næppe superlativer nok til at beskrive denne utrolige lejlighed. Alle materialer, køkken og badeværelser er i ypperste kvalitet og der er kælet for alle detaljer.

Lejligheden er på hele 211 m2 med en perfekt planløsning bestående af en stor møblérbar entré, et rummeligt værelse, et lækkert gæstebadeværelse, stor lys stue mod søerne med en pragtfuld altan som nærmest hænger over vandet med en utrolig udsigt over søerne. I forbindelse med stuen findes et fantastisk åbent kvalitetskøkken fra Unoform med dampovn. mm., bryggers med kvalitets hvidevarer, et stort rummeligt værelse, master soveværelse med et fantastisk badeværelse med kar og dobbelt brus samt endnu et værelse ideelt som kontor.

Lejligheden har smukke plankegulve og der er gulvvarme overalt. Der er netop nu ved at blive installeret elevator i ejendommen som står klar senest 1/12.

Søerne, der tæller Sortedams Sø, Peblinge Sø og Sankt Jørgens Sø, ligger som en stor bue og minder om Seinen i Paris. I kan spadsere rundt om Søerne eller sætte jer til rette på en af de talrige caféer, eller gå på opdagelse i de mange spændende butikker i lokalområdet.
Samtidig er der gåafstand til Frederiksberg, København K, København Ø og Vesterbro. Bedst af alt, så er her fuldstændigt stille, og man mærker næsten ikke byens leben her på Sortedam Dossering.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er Housing Denmark, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.