Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

5 værelses lejlighed - Strandvejen, 2900 Hellerup

Økonomi *

Husleje

29.900,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
2.320,00 kr.
- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
89.700,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
214 m²
Værelser
5 vær.
Indflytning
fra d. 1. september 2017
Lejeperiode
2 år - 5 år
Møbleret
Nej
Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Desværre
ingen billeder
Fantastisk flot totalrenoveret lejlighed på Strandvejen bestående af en åben entré, et gæstebadeværelse, altan mod den hyggelige gård, fantastisk åbent køkken i forbindelse med en utrolig spisestue med flot balkon mod strandvejen, yderst rummelig opholdsstue, stort master soveværelse med walk-in, master badeværelse samt to yderst rummelige soveværelse. Til ejendommen findes elevator, kælderrum og en hyggeligt gård. Lejligheden er på 4 sal med en fantastisk udsigt over sundvejene og øresund.

Beliggenheden er unik med shopping på strandvejen, Hellerup strand, Øregårdsparken og Charlottenlund fort få minutters gang fra ejendommen.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er Housing Denmark, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.