Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses ungdomsbolig - Moltrupvej, 6100 Haderslev

Økonomi *

Husleje

4.109,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud
10.278,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
54 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
fra d. 1. december 2017
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Boligerne på Erik Grøn Kollegiet- Hyggelige boliger til en attraktiv husleje De i alt 90 ungdomsboliger med ét eller to rum, fremstår lyse og indbydende. Køkkenet er enten placeret separat eller i entréen, som har rummelige faste garderobeskabe. Det lyse køkken er udstyret med køleskab, emhætte, komfur eller separat ovn og kogeplader. Stuen/soveværelset er dejligt lyst med bøgeparketgulv. I torumsboligerne er der mulighed for at indrette det ekstra værelse til f.eks. stue, studierum, eller benytte det som soveværelse, hvis lejligheden deles med en anden studerende. Badeværelset har pænt gråt klinkegulve, hvide glasvævsvægge eller hvide flisevægge, brusebad og toilet. Uden for din bolig kan du skabe din egen lille oase med et cafébord og stole samt krukker.
Nærområdet - Super central beliggenhed Du har alt inden for gå- eller cykelafstand; University College Syddanmark, dagligvare- og specialbutikker, idrætscenter, banker, caféer og meget mere. Der er busstoppested 150 m fra kollegiet, og du er kun ca. 1 km fra gågaden.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er Domea, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.