Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Trøjborgvej, 8000 Århus C

Økonomi *

Husleje

10.800,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
600,00 kr.
- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
32.400,00 kr.
- Depositum
32.400,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
103 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
3 værelses total gennemrestaureret lejlighed på 1. sal på Trøjborg udlejes snarest.Lejligheden har fordelingsgang med adgang til 2 stuer en suite med stuklofter, originale døre og trægulve samt en skøn udsigt over kirkegården.

Den ene stue har en særlig detalje med en indbygget bue i væggen. Soveværelse med stor rummelig skabsvæg samt nyt køkken med alt i hårde hvidevarer og mulighed for at etablere en mindre spiseplads.

Nyt badeværelse med spejlskab med opbevaringsmuligheder og håndvaskarrangement samt gulvvarme.

Sjælden udbudt lejlighed, der er nænsomt restaureret med respekt for lejlighedens oprindelige stil. Centralt beliggende på Trøjborg med kig til Aarhusbugten og grønne arealer på kirkegården.

I lejligheden er der komfur, emhætte, opvaskemaskine, kombi vaskemaskine/tørretumbler, faste skabe samt køle-/fryseskab.

Der er brugsret til et dejligt fælles gårdanlæg.

OBS: Husdyr ikke tilladt. Lejligheden udlejes ikke som delelejlighed.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er Salling Ejendomsadministration A/S, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.