Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Vesterbrogade, 1620 København V

Økonomi *

Husleje

15.950,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
1.200,00 kr.
- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
47.850,00 kr.
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
47.850,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
114 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Området

Med en beliggenhed som denne, kan man næsten ikke bede om mere. Lejligheden er beliggende i København V, tæt på "der hvor det sker" og du er på gå-ben til det hele. Rådhuspladsen er beliggende blot 600 meter fra lejligheden, Hovedbanegården er indenfor 400 kilometer og Kongens Nytorv er også indenfor ca. 1 kilometer, hvor metroen går hvert 2.-3. minut.

Ønsker man grønne områder, kan man med fordel gå i Kongens Have, som også er inden for rækkevidde. Restauranter, shopping, fitness, bager, apotek mv. findes på strøget, som blot er få gader væk. Vesterbrogade er kendt for dens hyggelige atmosfære og enorme restaurant- og café miljø.

Ønsker man at bo midt i København, så er denne beliggenhed helt sikkert værd at overveje!

Lejligheden

En fantastisk lejlighed, med en stor entré med massere af plads til sko og overtøj. Man bevæger sig videre til en fordelingsgang med adgang til de 2 værelser som har vindue ud mod Vesterbrogade og en åbent stue/køkkenalrum. Køkkenet er rummeligt og har højt til loftet, hvor man både har plads til spisebordsarrangement og sofaarrangement. Fra køkkenet går man ud mod et nyere og meget lækkert badeværelse med separat bruseniche og flotte lyse klinker.

Alt i alt en dejlig lejligheden hvor beliggenheden klart trumfer igennem.

*OBS! Lejligheden er ikke delevenlig og husdyr er ikke tilladt!

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.