Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses familiebolig - Svendborgvej, 5853 Ørbæk

Økonomi *

Husleje

5.089,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
450,00 kr.
- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud
13.511,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
59 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
fra d. 15. december 2017
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Boligerne på Svendborgvej, Ørbæk- Gode familieboliger i etagebyggeriDette flotte etagebyggeri på tre etager er oprindeligt bygget i 1920, men gennemrenoveret i forbindelse med byfornyelse i 1975. Byggeriet er omkranset af grønne arealer, som frit kan benyttes. Byggeriet indeholder en række gode familieboliger, hvoraf førstesalsboligerne har egen altan. Boligerne har rummelige og funktionelle køkkener af ældre dato. Det er udstyret med køle-fryseskab, komfur og emhætte, og det er muligt at have opvaskemaskine. Badeværelserne har en fin størrelse, hvor nogle har vindue. Til alle boligerne følger et praktisk kælderrum, hvor der er gode opbevaringsmuligheder, samt mulighed for at tilslutte en vaskemaskine.
Forbrug: Koldt vand er inkl. i huslejen, det varme vand afregnes direkte med forsyningsselskabet. Varme opkræves som et månedligt a conto beløb. El afregnes direkte med forsyningsselskabet.
Nærområdet, Ørbæk- Landsbystemning og skøn natur i ØrbækBo i den hyggelige fynske landsby Ørbæk, som ligger ca. 15 km sydvest for Nyborg. Her er kort til bus, fine indkøbsmuligheder og gode aktivitetstilbud med to haller, hvor forskellige sportstilbud er mulige både til børn og voksne. Her ligger både børnepasningsmuligheder og en skole, hvor Ørbæk bibliotek også holder til. I Ørbæk er der en skøn natur. Bl.a. kan der gås ture langs stisystemerne ved Ørbæk Å eller lægge vejen forbi Ørbæk Lunderskov, som ligger blot 3 km fra boligerne.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er Domea, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.