Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Fantastisk lejlighed i smuk og unik ejendom

Økonomi *

Husleje

20.000,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
600,00 kr.
- Vand
260,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
60.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
112 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Lejeperiode
1 år - 3 år
Møbleret
Ja
Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Fantastisk lejlighed beliggende i helt unik ejendom Metropolis, som er en af Københavns mest spektakulære bygninger. Lejligheden på 5.sal har en smuk udsigt af hele indsejlingen af Københavns havn, havnebadet og har på den anden side udsigt over den gamle haveforening Nokken og de store grønne arealer på Kalvebodbrygge.

Lejligheden består af entre med skabe, flot badeværelse med brus, gulvvarme og vaskefaciliteter, to lyse soveværelser med adgang til altan. Det store åbne køkkenalrum er velindrettet og med spændende vinkler og et helt unik kig over København. Her er udgang til en stor altan samt en lidt mindre, som er perfekt til grillen, da denne ligger i forbindelse med det flotte moderne køkken.

Udover lejlighedens 3 altaner, så har man adgang til stor fælles tagterrrasse med fænomenal udsigt. Her er desuden mulighed for at leje en privat p-plads i kælderen.

I området findes der skønne cafeer, dagligvare butikker samt havnebad. København er inden for rækkevidde både fra Havnebussen, bus, på cykel eller med bil.

Udlejes både møbleret eller umøbleret

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er Dansk Boligformidling, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.