Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed - Vordingborggade, 2100 København Ø

Økonomi *

Husleje

18.000,00 kr.

Forbrug

ukendt

Detaljer *

Størrelse
107 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
fra d. 1. december 2017
Lejeperiode
2 år - 3 år
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Fantastisk charmerende ny Østerbro taglejlighed – skønt køkken / alrum og dejlig stor terrasse

Lejligheden er helt nybygget og klar til indflytning. Alt fremstår nyt og lækkert i flot stil.

Lejligheden indeholder 3 gode soveværelser, et flot badeværelse med god plads og bruseniche, og et fantastisk integreret køkken / stueområde med meget højt til loftet, fritliggende bjælker og en dejlig stor terrasse.

Nærområdet byder på den smukke og brede Strandboulevard som fremstår med grønne arealer, flotte store træer og et spændende handelsstrøg.

Lidt tilbagetrukket fra Boulevarden ligger lejligheden i Vordingborggade. Området omkring boulevarden har udviklet sig meget i de senere år. Efter få minutters gang opleves det bedste som Østerbro og Nordhavn kan tilbyde, så som Fælledparken, Svanemøllen Strandpark, Østerbro Stadion, Østerbrogade og Ndr. Frihavnsgades mange specialforretninger. Desuden et væld af restaurationer og caféer på bla. de populære Bopa Plads, Victor Borges Plads, Melchiors Plads og Sankt Jakobs Plads.

En rigtig god løsning for en familie med et til to børn.

Udlejes kun til virksomheder, ambassader og udstationerede.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er Express Housing, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.