Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Mariane Thomsens Gade, 8000 Århus C

Økonomi *

Husleje

15.500,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
816,00 kr.
- Vand
475,00 kr.
- El

ukendt

- TV
1,00 kr.
- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
15.500,00 kr.
- Depositum
46.500,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
103 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 1. januar 2018
Lejeperiode
3 - 12 måneder
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Skøn møbleret lejlighed m. p-plads udlejes tidsbegrænset
Lejligheden er beliggende på 5. etage i Isbjerget i den nye bydel på Aarhus Ø, som de seneste år har været i rivende udvikling til et helt nyt boligområde, som er tæt på naturen, vandet og stadig kun et stenkast fra byen. Ydermere vil letbanen komme til at køre langs den nye boulevard på Aarhus Ø.

Lejligheden byder på en lang fordelingsgang med god opbevaringsplads i faste skabe. Fra gangen er der på højre side adgang til lejlighedens badeværelse med hvide elementer fra Invita, og som har et fint spil mellem mørkeklinker på gulvet, og lyse klinker i brusenichen. Der er ligeledes vaskemaskine og tørretumbler.

Hvis man fortsætter af fordelingsgangen, vil der være et lille depotrum, hvor der vil være plads til de mest praktiske ting i hverdagen, samt lejlighedens to værelser, hvor af soveværelset indeholder faste skabe.

Lejlighedens centrale rum er det lyse og rummelige køkken/alrum og stue, hvor der både er plads til spisebord og sofaarrangement. Stuen har ligeledes adgang til en stor solrig altan med god plads. Fra stuen er der et fint kig til vandet.

Lejligheden udlejes møbleret og indeholdt i lejen medfølger parkeringsplads i ejendommens parkeringskælder. Lejligheden udlejes tidsbegrænset fra 01.01.2018 til og med 01.12/15.12-2018.

på ** ** ** **.

Muligheder ved denne bolig

Møbleret, Dørtelefon, Cykelkælder, Altan, Elevator, Parkeringsplads

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er EDC, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.