Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Lejlighed på 94 m2 - Clara Pontoppidans Vej, 2500 Valby

Økonomi *

Husleje

15.500,00 kr.

Forbrug
1.100,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
15.500,00 kr.
- Depositum
46.500,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
94 m²
Værelser

ukendt

Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Rummelig 4-værelses lejlighed i det moderne og super hyggelige kvarter, Valby Maskinfabrik. Lejligheden er beliggende i ejendommen "Pontoppidanparken". Under ejendommen er der parkeringskælder, hvor man kan leje en privat parkeringsplads. Ligeledes er der skønt gårdrum og elevator i ejendommen.

Lejligheden rummer 3 soveværelser af god størrelse, badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler, køkken med blandt andet opvaskemaskine samt en stor opholdsstue med plads til både spiseplads og sofahjørne. Der er gulvvarme i hele lejligheden. Fra stuen er der udgang til en hyggelig altan.

Lejligheden er klar til overtagelse 1. januar 2018

Lejligheden er delevenlig og der må maksimalt bo 3 personer, såfremt der er tale om delebolig.

Beliggende mellem Vigerslev Allé og Gammel Køge Landevej på den gamle FL Smidth grund finder man Pontoppidanparken. Her er både skole, indkøb og offentlig transport inden for få hundrede meter. Hele området er trukket tilbage fra de store veje, hvilket skaber et yderst børnevenligt område for dem, der ønsker at børnene kan løbe udenfor og lege, men stadig vil være tæt på byen.

Pontoppidanparken består af lejligheder fra 2-5 værelser, der strækker sig fra 75-109 m2. Alle boligerne er udstyret med gennemgående lakeret askeparket, hvidt HTH-køkken med laminatbordplade samt badeværelse med helstøbt bord og vask i hvidt kunstmarmor med hvide underskabe. Boligerne er desuden udstyret med hårde hvidevarer fra Zanussi.

OBS! Der kan ikke ansøges om tilladelse til at holde husdyr.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.