Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed - Borresøvej, 8240 Risskov

Økonomi *

Husleje

10.600,00 kr.

Forbrug

ukendt

Detaljer *

Størrelse
110 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Risskov Engpark - Borresøvej
Velindrettede og funktionelle lejligheder

Midt i nyt boligområde i Risskov, bygges disse velindrettede lejligheder. Lejlighederne indrettes som 2- til 4-værelses lejligheder, som alle fremstår moderne og tidsløse med store vinduespartier og egen altan. Køkken og stue er i åben forbindelse med hinanden og alle lejlighedens rum er med gulvvarme.

Lejlighederne er med rummelige badeværelser forberedt til egen vaskemaskine og tørretumbler, og her er flotte køkkener fra Svane med alt i hvidevarer. Flere af lejlighederne er delevenlige og derfor oplagt til studerende.

Alle lejligheder er med depotrum i lejlighed, hvilket dermed kan fungere som almen opbevaring, walk-in closet eller hvad man lige ønsker. Derudover parkering omkring bygningerne, samt flere muligheder for cykelparkering.

Beliggende i naturskønt område

Bebyggelsen er beliggende med Egå Engsø blot 800 meter borte. Indkøb i form af Rema1000 bliver opført i projektområdet og letbanestoppestedet vil være blot 3 minutters gang fra bebyggelsen. Aarhus Centrum og Aarhus Universitet nås efter 6 km på cykel.

Muligheder ved denne bolig

Altan, Elevator

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er EDC, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.