Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses lejlighed - Lokesvej, 8230 Åbyhøj

Økonomi *

Husleje

7.500,00 kr.

Forbrug

ukendt

Detaljer *

Størrelse
56 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Åbyen - udlejning
SE PLANTEGNINGER PÅ DE ENKELTE LEJLIGHEDER NEDENFOR - SKRIV TIL *****@*****.** FOR BROCHURE PÅ PROJEKTET

Bliv beboer i en af de attraktive, nybyggede 2-4 værelses lejligheder i Åbyen – Aarhus nye brokvarter. De velindrettede lejligheder er indrettet med en stue i åben forbindelse med køkken og spiseplads, og er tilmed delevenlige. Alle lejligheder er lyse og har store altaner eller terrasser med betagende udsigter over by og natur.

Lejlighederne er naturligvis udstyret med egen vaskemaskine og tørretumbler på badeværelset. Der er adgang til depotrum i kælderen samt mulighed for leje af p-plads i p-kælder, samt gæsteparkering ved ejendommen.

Lejlighederne er velegnede til familier – Åbyhøjskolen er lige om hjørnet –, til studerende – universitetet og handelshøjskolen er hhv. 10-15 min væk på cykel, og i det hele taget alle som gerne vil være tæt på både byen og naturen. På 7 minutter på cykel når du indre by, indkøbsmuligheder er et stenkast væk og lige udenfor døren finder du Brabrandstien.

Muligheder ved denne bolig

Kælderrum, Dørtelefon, Cykelkælder, Elevator, Parkeringsplads

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.