Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Stor 2 værelses lejlighed

Økonomi *

Husleje

5.750,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
300,00 kr.
- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
5.750,00 kr.
- Depositum
17.250,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
64 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
fra d. 1. december 2017
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
BO DEJLIGT, LYST OG CENTRALT… i Hasserisgade, Aalborg… i en ældre og charmerende ejendom beliggende mellem Aalborg Centrum og Hasseris. De fleste af boligerne fremstår nymoderniseret med nye installationer, køkken, bad m.m. i et enkelt design med lækre, lyse træparketgulve samt hvidmalede vægge og lofter. I lejlighederne forefindes alt i hårde hvidevarer. Ejendommen er beliggende i mellem Aalborg Centrum og Hasseris – en meget charmerende bydel. Her kan du bo tæt ved byen, Aalborgs grønne oase Kilde Parken samt Mølle Parken, ikke langt fra det nyopførte Musikkens Hus. Herudover er byens gågader og shoppingcenteret Friis beliggende i gåafstand.

Bemærk

Forbruget er fastsat ud fra forrige lejers forbrug. Fremgår der intet tal, skal man forvente af afregne direkte med forsyningsvirksomheden. Vi ligger ikke inde med information om tidligere lejers forbrug. Der tages forbehold for fejl og evt. lejereguleringer siden annoncens publicering. Der vil blive indhentet oplysninger hos RKI og er du registreret hos RKI vil vi ikke kunne udleje boligen til dig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er Magnus Kjøller Ejendomme A/S, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.