Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Stor 2 værelses lejlighed

Økonomi *

Husleje

8.100,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
480,00 kr.
- Vand
325,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
8.100,00 kr.
- Depositum
24.300,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
88 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
BO LYST OG DEJLIGT I FREMTIDENS LEJEBOLIG… I DA VINCI PARKEN… i et byggeri, hvor der lagt vægt på en harmonisk og varieret ramme med grønne områder og fællesarealer lige uden for døren, der giver plads til at leve og ånde. Her er tale om en bolig, der skal opleves. En spændende kombination af store vinduesflader og mindre vinduespartier giver dagslyset fine betingelser, og skaber en behagelig stemning i boligen. Boligen fremstår i et enkelt design med lækre, lyse askeparket-gulve, hvidmalede vægge og lofter. Badeværelset er beklædt med lyse fliser, koksgråt klinkegulv, hvid sanitet og der er vaskemaskine / tørretumbler. HTH køkken i lyse elementer, koksgrå bordplade og alt i hårde hvidevarer i høj kvalitet. Den levende og velfungerende bydel, Da Vinci Parken, ligger i det attraktive område mellem Gug og Sdr. Tranders. Det er et spændende, varieret byggeri opført i 4 etaper med hvert sit særkende med to etagers gårdhavehuse og etageboliger opført mellem hinanden. Her er boligtyper, hvor det er muligt at sætte sit personlige præg / til ethvert behov til en attraktiv husleje. Kvalitet og funktionalitet er nøgleord. Beliggenheden - tæt på natur og Aalborg, universitet, daginstitutioner og skoler, sportsarenaer, Skøjtehal og Gigantium, gode indkøbsmuligheder og bybussen, der holder lige uden for døren. Tæt adgang til motorvej - gør Da Vinci Parken til et særdeles eftertragtet sted at bo for alle aldre. Der tages forbehold for fejl og evt. lejereguleringer. Yderlige oplysninger om Da Vinci Parken kan ses på hjemmesiden

Bemærk

Forbruget er fastsat ud fra forrige lejers forbrug. Fremgår der intet tal, skal man forvente af afregne direkte med forsyningsvirksomheden. Vi ligger ikke inde med information om tidligere lejers forbrug.   Der tages forbehold for fejl og evt. lejereguleringer siden annoncens publicering.   Der vil blive indhentet oplysninger hos RKI og er du registreret hos RKI vil vi ikke kunne udleje boligen til dig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.